måndag 9 november 2009

Liberalernas ide om integration - Låglönejobb?

Allt såg så bra ut, invandringens positiva effekter måste lyftas fram. Vem instämmer inte i det, möjligen möter ett sådant påstående motstånd hos Jimmie Åkesson och hans meningsfränder. För att protestera mot sådant måste man ha en brun människosyn. Ännu en i raden av liberala tankesmedjor gör sin röst hörd

Det är tveklöst så att invandring berikar och att det finns många positiva exempel som skall lyftas fram.  Inom Byggnads är vi både övertygade och positiva. Så till den milda grad övertygade att vi jämställer arbetare oavsett härkomst och kräver samma lön som om dom vore svenskar. Det märkliga är vi då lyfts fram som ett sorgligt exempel på hur man inte välkomnar arbetare från andra länder. Genom att ta strid för deras lön och arbetsmiljö blir man ett så kallat "sorgligt exempel"

Ytterligare ett av den yttre högerns liberala tankesmedjor ryter till och redovisar ideologins seger över vettet. När facket släpper kontrollen och låglönejobben på allvar gör entre, då mina vänner kommer vi få se det riktigt segregerade samhället. Vi (Byggnads) kommer aldrig att sluta kämpa för bättre villkor, för oss spelar det ingen roll om du heter Muhammed eller Svensson. Om vi sedan får stå som sorgligt exempel hos de liberala tankesmedjorna och alla dess nyttiga idioter så får det vara så. Det säger en hel del om den människosyn dom bygger sina ideer på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar